BejelentésEpilepsziás Barátok Online Clubja
Epileptic Friend's Online Club
www.epifriendclub.try.hu
Nyújtsd kezed felém, s én nyújtom az enyémet feléd!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
MEGSZÜLETETT!!

Jelentem MEGSZÜLETETT AZ ÚJSÁGUNK!!! A DR EPI-t a http://www.drepi.try.hu helyen találod és olvasgathatod!!!!!!! Ez után minden hónap első hetében jelentkezik majd! "kicsit zöld ,kicsit savanyú, DE A MIENK!"

Új tiszteletbeli tag

Sok szeretettel köszöntjük új tiszteletbeli tagunkat Dr. Szente Magdolna Professzor Asszonyt. Munkája során agykutatással foglalkozott és ezen belül elsősorban az epilepszia alapkutatásával. Köszönjük kitartó és sikeres munkáját amely a sok epilepsziás ember számára, a jobbat jelentette és jelenti ma is.

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium mellettünk áll

Lassan de biztosan, kisebb nagyobb eredményeket érünk el törekvéseinkkel.

tovább >>


Dobogós helyen a COOP üzlethálózat

A napokban vásárolni voltam egy COOP üzletben és jól látható helyen, ki volt téve " ELSŐSEGÉLY" ez a fénymásolt összetűzött kis füzet, életeket menthet.

tovább >>


Felmérés

Sajnos a hazai és a nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy az emberek többségének halvány fogalma sincs arról mit kell tenni ha epilepsziás rohamot átélő személlyel találják szembe magukat.

tovább >>


Dr. Epi a mi online kiadványunk

Néhány héttel ezelőtt, még nem is gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan halad oline magazinunk első példánya.

tovább >>


Megjelent első írásunk

Köszönettel tartozunk a Telepress szerkesztőségének, hogy önzetlen segítségként írásunkat weboldalukon közzétették.

tovább >>Nem hivatalos források alapján, ma Magyarországon a foglalkoztatottak száma 3 750 ezer és 3 850 ezer között van, a nyugdíjasok száma pedig 3 025 ezer, Magyarország lakosságának száma pedig 10 023 ezer. A KSH weboldalán olvasható, statisztikai adatok alapján idézem: Mentális állapotukat veszélyeztető egészségkárosító tényezők „ A foglalkoztatottak 7%-a, közel 283 ezer fő jelezte, hogy mind hátrányos fizikai, mind hátrányos lelki hatások érik őket munkahelyükön. A gépkezelők, összeszerelők, járművezetők körében legmagasabb a kettős negatív hatás előfordulása (15%). A foglalkozási hierarchia tetején lévő törvényhozók, igazgatási, érdek-képviseleti, gazdasági vezetők közül minden ötödik személy jelölte meg ezt a negatív hatást, de az irodai és ügyviteli (ügyfélforgalmi) jellegű foglalkozásúak körében is átlagot meghaladó volt az arányuk (17%). A munkahelyi stressz, feszültség, tehát a munkahelyek jelentős részét jellemzi, hozzájárulva a munkavállalók jövőbeni esetleges kedvezőtlen egészségi állapotához.” 2007-ben is kimutatták a statisztikai adatok, hogy jobban oda kell figyelni az egészség megőrzésére, ha a jelenlegi gazdasági állapotokat vesszük figyelembe, az emberekre nem csak a munkahelyi problémák, hanem a gazdasági válság okozta feszültség is így együttesen okozhat mentális állapotukat veszélyeztető egészségkárosodást. Magyarország nem teheti meg, hogy még több nyugdíjast termeljen, hiszen becsült adatok alapján, 60-100 ezer között van az epilepsziásak száma ma Magyarországon, de a mi kutatási eredményeink melyek még nem értek véget azt mutatják, hogy akár 200-300 ezer között is lehet. Ez nem azt jelenti, hogy ennyi a már legalább egy alkalommal rohamot átélt személyek száma, hanem azt, hogy ennyi az összes epilepsziás ezen adatban azok is szerepelnek, akiknél epilepsziás tünetek jelentkeztek, és ez irányban gyógyszeres kezelés alatt állnak. Az epilepszia egyik kiváltó oka az idegrendszeri megbetegedés, ezért nevezzük idegrendszeri megbetegedésnek, nagyon sok fajtája létezik a leghatásosabb módszer az EEG mellyel megállapítható, hogy epilepszia vagy egyéb megbetegedés.Fogyatékkal élők 2007 KSH felmérés Pdf

Munkabalesetek és a munkával kapcsolatos egészségkárosodások KSH 2007 felmérés PdfÜzenetküldés
Kérjük , észrevételeitekkel segítsétek a munkánkat, hogy céljainkat minél hamarabb elérhessük együtt!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!